Kelowna
19 juni 2024 - Kelowna, Canada
Vandaag zijn we heel Kelowna gaan ontdekken!
Vanochtend scheen het zonnetje, dus hup, wij weg!
En wat blijkt? Kelowna staat bekend als “de warmste plaats in Canada”, en vandaag geloven we het wel! Lekker weertje om een mooie wandeling te maken! We zijn uit het dipje!
En behalve een gezellige, levendige “Main Street”, heeft Kelowna ook nog érg mooie parken en natuur te bieden!
Het “Rotary Marsh park” is een van die juweeltjes die je hier kan ontdekken.
Deze “wetlands” (moeras) zijn een project, opgericht door 2 leden van de Rotary club, en het is écht de moeite om te bezoeken!
Prachtig stukje natuur.
Zo mooi! 😍
Verder heb je ook nog “city-park” en natuurlijk, de haven, altijd gezellig!
Vandaag is het behalve “ontdek de stad”-tijd, ook relax-tijd!
Want 2 weken rondreizen, en leven uit je koffer, dat voel je wel! Het is niet zoals 2 weken aan een zwembad in Turkije…….
Dus, áls we zo’n dagje extra hebben, staat de boog ook niet altijd gespannen. Vanmiddag hebben we het weer effe rustig aan gedaan….. ook weer eens lekker!
Dus”Mickies pub” is ons plekje voor vanmiddag! Gezellige pub, mét leuk terras, verbonden aan het Ramada Hotel waar wij verblijven.
Én…….. anders dan in Amerika, is Europees voetbal hier blijkbaar SUPER-populair!
Want Corne kan hier lekker z’n voetbalwedstrijd kijken in de “sports-bar”
Op groot scherm!
(Ps: Portugal 🇵🇹-🇨🇿 Tsjechië: 2-1)
Ik typ ondertussen m’n verslagje, we drinken gezellig een borreltje en uiteindelijk ronden we deze dag af bij McDonalds….
Effe simpel: hamburger, friet,
……. en WiFi….
Henny Loffeld:19 juni 2024Lekker even chillen
Ann Badjura:19 juni 2024Heerlijk even rustig aan doen en wat genieten! Weer een mooi dagje en tof verslagje! 😁👍
Ed:19 juni 2024Nixs mis mee lekker chillen en een pot bier. Proost
Eleonore:19 juni 2024Heerlijk even lekker chillen genieten en alle moois de revue laten passeren wat jullie tot op heden gedaan en gezien hebben
Lysette Fokke:19 juni 2024😀😀
Marcella Boekaerts:19 juni 2024even genieten met rust is ook vakantie marcella
Marjolijn Peeters-Diepstraten:20 juni 2024Hahaha, Corne op de foto met een bruine beer (Of is hij zwart). Lekker hoor even een middagje relaxen, hoort er ook bij. Weer leuke en mooie foto's zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten.